Over ons

HOEDENDINGEN
Hoedendingen heeft al ruim 20 jaar als doel u alles te leveren wat u nodig heeft om hoeden te maken. In de loop der jaren is er echter ook veel voor andere disciplines bijgekomen, zoals voor sieraden en tassen maken, theaterkleding en rekwisieten, cosplay. Tevens zijn wij dealer voor Jiffy Steamers en van Fosshape & Wonderflex.

Ondanks meer dan 1000 foto’s is de webshop nog lang niet compleet. Mocht u dus in het gedeelte van Hoedendingen nog niet vinden wat u zoekt, mailt u dan gerust naar info@hoedendingen.nl of bel voor overleg naar (0031)(0)313 632 848.

Prijswijzigingen voorbehouden.

HOEDENMALLEN VAN DER BROEK
Hoedenmallen…. een ambacht, ons vak, onze passie! Met een collectie van meer dan 400 verschillende modellen voor ieder wat wils. Uiteraard kunnen wij ook uw eigen ontwerpen tot een hoedenmal maken. Onze productiewijze garandeert u een kwalitatief hoogwaardig product, waar u met de juiste “ verzorging” jaren lang plezier van heeft.

Mocht u naar aanleiding van wat u ziet in de webshop nog vragen hebben, bel (0031) (0) 46 4435307 of mail info@hoedenmallen.nl ons dan gerust!

Copyright © 2017 Allforhats. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.